Free Bills

Devis Xherahur dhe Ertemiona zhihen para emisionit per shkak te dentistit!

 Girlie
5

Video Details

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web muxy.net/tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen muxy.net/tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: muxy.net/www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: muxy.net/www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen muxy.net/tvklan.al/programe/

Date Added: 2020-12-18

Category: Girlie

Watched 92 times

Tags: None

ads

ads

ads

ads

Loading...