Free Bills

Ad not found

Top News - Pas Britanisë dhe SHBA/ Edhe Kanadaja fillon vaksinimin

 Girlie
5

Video Details

Pas Britanisë së madhe dhe SHBA, edhe Kanadaja ka nisi fushatën e saj të vaksinimit kundër koronavirusit duke i administruar dozat e para të vaksinës së pfizer dhe biontech punonjësve të kujdesit shëndetësor dhe banorëve të moshuar të shtëpive të kujdesit.

Vaksina e parë u transmetua live në TV dhe iu dha Anita Quidangen. Punonjësja e një qendre kujdesi për të moshuarit në toronto, qytetin e dytë më të madh të kanadasë, tha se ajo ishte e emocionuar që kish qenë e para në radhë.

Punonjësit e tjerë, me maska dhe bluza të bardha, duartrokitën pasi ajo mori vaksinën.
“Ky është një clirim i madh. Dhe ky është vetëm fillimi i fundit pasi ne e ndjejmë tani se kjo pandemi do të ketë një fund”, tha kryeministri Justin Trudeau, duke bërë të qartë se ai nuk do të ngulmonte që të vaksinohej vetë, menjëherë.

“Ne sigurisht duhet ti japim prioritet personave që janë më vulnerabël, por në castin që unë do të kem shansin, ashtu si edhe të gjithë të rriturit e tjerë të shëndetshëm, unë do ta bëj vaksinën në sytë e të gjithëve dhe me entuziazëm – tha ai.


Pamje: AFP

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Canada#Vacine#TopChannel

Date Added: 2020-12-18

Category: Girlie

Watched 62 times

Tags: None

ads

Ad not found
Loading...